Dagligdagen

Rammerne for en god og stabil rytme

På Stationen skaber vi rammerne for en god og stabil rytme i hverdagen således, at du kan passe din uddannelse, gå til fritidsinteresser, få besøg at venner, samt have overskud til et positivt og udviklende samvær med de voksne og andre unge.

Hos os er omsorg, tryghed, hjemlige rammer og en god atmosfære vigtige værdier og målsætninger.

Vi er et børne- og ungehjem, der arbejder målrettet på at skabe en almindelige dagligdag for unge og voksne, med hverdagsopgaver som madlavning, gøre rent, vaske tøj og købe ind. Men også med mulighed for at slappe af, besøge og få besøg af venner og dyrke dine fritidsinteresser.

Du får dit eget dagsprogram og ugeplan

Vi laver sammen med dig et dagsprogram og en ugeplan, hvor du får medindflydelse og medansvar. Du får herigennem en forudsigelig og genkendelig hverdag, der medvirker til at du får overskud og dit stressniveau sænker sig. Du kan så bruge al din energi til at udvikle dig og nå dine mål.

Vi tager altid udgangspunkt i din alder samt de kompetencer og ressourcer du kommer med.

I ugeplanen kan du se hvornår du skal i skole og hvornår du har fri. Du ved hvornår du skal til en fritidsaktivitet i lokalområdet eller sammen med de andre unge i huset. Du kan se hvilken dag du skal rydde op og gøre rent på værelset, eller hjem og være sammen med familie og

Dette kunne også være relevant, for dig

Hvad siger de unge

Vi tror på, at det er vigtigt, at du har indflydelse på sit eget liv. Indflydelse handler om at bevare magten og handlekraften i dit eget liv…

Involvering

På Stationen skaber vi rammerne for en god og stabil rytme i hverdagen således, at du kan passe din uddannelse, gå til…

Aktiviteter

I vores daglige rytme har vi masser af aktiviteter der danner de fysiske rammer. Nogle af dem er de daglige gøremål vi alle..

Hvad er et børne-ungehjem

Et børne- og ungehjem på Stationen, er et omsorgsfuldt og udviklende hjem med de bedste rammer..