Til den unge

Til dig der skal bo på Stationen

Når du flytter ind på Stationen får du dit eget værelse, hvor du får lov til at sætte dit eget præg. Det er indrettet og har de møbler du har brug for, og er der særlige ønsker eller omstændigheder, så tager vi en snak om muligheden for det du ønsker.

Husene er indrettet som et ganske almindeligt hjem og du vil møde voksne der er der for dig. Du bliver en del af et fællesskab, hvor du møder andre børn og unge som dig selv.

På Stationen har du 2 kontaktpædagoger, som snakker med dig om din udvikling og din adfærd og sammen med dig lægger planer for, hvordan det hele bliver bedst muligt. Dine kontaktpædagogers opgave er at være talerør for dig, så du aldrig brænder inde med problemer uden at finde deres løsning.

Du har med garanti mange spørgsmål. Vi har gjort vores bedste for at svare på mange af dem her på side

Hvad siger de unge

Vi tror på, at det er vigtigt, at du har indflydelse på sit eget liv. Indflydelse handler om at bevare magten og handlekraften i dit eget liv…

Involvering

Vi tror på at det er vigtigt, at du har indflydelse på sit eget liv. Indflydelse handler om at bevare magten og handlekraften i eget…

Dagligdagen

På Stationen skaber vi rammerne for en god og stabil rytme i hverdagen således, at du kan passe din uddannelse, gå til…

Aktiviteter

I vores daglige rytme har vi masser af aktiviteter der danner de fysiske rammer. Nogle af dem er de daglige gøremål vi alle..

Hvad er et børne-ungehjem

Et børne- og ungehjem på Stationen, er et omsorgsfuldt og udviklende hjem med de bedste rammer..