Stationen_2254.jpg Stationen_2254.jpg Stationen_2254.jpg Stationen_2254.jpg

Opholdssted

Vi har siden 1987 arbejdet med unge under 18. I denne periode, over 30 år har vi udviklet, forbedret og forfinet nogle grundlæggende elementer i vores behandling af de unge på vores opholdssted.

Selve opholdsstedet er centeret omkring 2 skønt beliggende villaer, og en 3. villa som er administrationen. Vores erfaring med at adskille administrationen fra beboelsen, er at det er meget mere hjemligt og nemmere at falde til.

Den ene villa er gennemrenoveret og har god plads både inde og ude. Beliggenheden er i landlige omgivelser hvor, der omkring er plads til at folde sig ud. Om det er fodbold eller mountainbike, så er der plads til det.

Hver elev har eget værelse, som er i størrelsen fra 17 til 23 m2. Der er flere badeværelser som eleverne er fælles om. I fællesrummene er der god plads til at spille computer eller andet. Hvis det er tid til at slappe af, er der også mulighed for dette.

I køkkenet er der aktivitet meget af dagen, hvor madlavningen er en del af hverdagen. Det klarer vi i fællesskab, og det giver ofte anledning til hyggelige stunder.

4 kilometer derfra er den anden villa som er tilknyttet opholdsstedet. Vonsbæk station er også beliggende på en dejlig stor grund. Bålpladsen er er ofte samlingspunkt, hvor vi hygger til ilden der knitre. Der er i en ældre sidebygning indrettet trænings faciliteter med plads til styrketræning.

Der 7 værelser, hvor de 3 ligger i en nyere tilbygning, hvor der også er indrettet med badeværelse.

Visitation

De unge der bor på opholdsstedet er alle startet med en visitation. Det er for bedst muligt at hjælpe de unge der bor der.

Der er mange elementer i visitationen, som har en afgørende betydning for opholdet. En af dem der kan nævnes her, er at de unge der kommer til Stationen, selv skal være indforstået, og klar til at deltage i forandringen.  

Vi er glade for at byde velkommen. I er altid velkommen til at komme forbi og se vores 2 afdelinger Vonsbæk og Stationen

 

Værelse opholdssted

    

Opholdsstedet er et sted vi alle er glade for. Se mere her

Læs mere

Vi gør meget ud af det ikke skal føles som et af mange opholdssteder. Vi inviterer gerne venner :-)