Stationen_2254.jpg Stationen_2254.jpg Stationen_2254.jpg Stationen_2254.jpg

Døgninstitution

Døgninstitution Stationen er fordelt på tre adresser, men fælles for alle husene er, at de er indrettet, så du får lyst til at invitere dine venner og familie på besøg. Når du ankommer hjælper vi dig med at indrette dit værelse, så du føler dig godt tilpas.

Vores fælles rum og stuer, er tænkt som steder, hvor du kan føle dig hjemme, og slappe af med dine venner.

På bosted stationen er der plads til at være sig selv i trygge rammer, hvor fællesskabet bakker op.

 

Døgn-institution

 

Døgninstitution Satellitten

Huset Satellitten ligger i den lille hyggelige by Fjelstrup med 7 km til Christiansfeld og kun 12 km til Haderslev. Huset er en stor klassisk villa med en nyere tilbygning, og til villaen hører en meget stor grund med flere gode udendørsfaciliteter. Feks bålplads, køkkenhave, fodboldbane og en ret stor trampolin.

Når du træder ind ad hoveddøren møder du i stueetagen en stor opholdsstue, et stort køkkenalrum med spiseplads. Desuden har vi et stort vaskerum og bryggers. Derudover har stueetagen et personalerum samt personaletoilet.

I villaens tilbygning er der i stueetagen 3 gode værelser til beboere, og et fælles badeværelse.

På 1. sal er der 4 gode værelser, og et fælles badeværelse.

Desuden har vi en ældre bygning ved siden af huset, hvor vi spiller bordtennis og dyrker styrketræning.

 

Satelitten

 

Døgninstitution Vonsbæk Station

Huset Vonsbæk Station er en hundred år gammel flot stationsbygning, der er blevet totalrenoveret og udbygget i 2002. Det store hus ligger med frisk luft og højt til himlen på landet, men alligevel kun med 7 km til Haderslev.

På elevafdelingen er der 8 værelser mellem 13 og 17 m² med tilknyttede baderum. Derudover er der et godt gæsteværelse samt et personalerum og personaletoilet.

Vores fællesrum består af en stor stue – med både spiseplads og TV stue. Derudover har vi et spillerum med spillecomputere og playstation, samt et aktivitetsrum med bordtennisbord. 

Til huset hører også en stor have. Her har vi feks boldbane og en hyggelig terrasse. Husets store garage har både plads til vores bus samt alle vores cykler og scootere – med et godt lille værksted til at reparere dem.

Du kan i øvrigt læse, hvad et par af vores unge synes om livet på Stationen.

Læs mere

”Vi er et teenagehjem. De skal kunne invitere deres venner udefra med hjem. Og de gør det”.