Stationen_2904.jpg Stationen_2904.jpg Stationen_2904.jpg Stationen_2904.jpg

Bosted

Velkommen til Bosted Stationen. Relationer mellem mennesker er det vigtigste. Vi er helt klar over vanskelighederne. Det kan være meget svært at møde nye mennesker, og skabe nye relationer. Vi kender udfordringerne ved det. Vi ser det som en af vores fornemste opgaver, at få alle til at føle sig velkommen fra første dag.

De første 3 måneder foregår, i det der i dagligdagen kaldes indslusningen. Det er et forløb der varer 3 måneder.  Derefter begynder selve behandlings-arbejdet.

Da der ikke er to unge der er ens, hverken ift. deres baggrund eller de problemstillinger der er, kan vi ikke beskrive en plan for selve behandlingsforløbet. Det bliver vurderet i hvert enkelt tilfælde, og løbende revurderet om det bibringer den rette udvikling for hver enkelt person.

Vi har valgt at fordele Bosted Stationen på tre adresser, 3 forskellige huse. De to af husene er det vi i dagligdagen kalder Satellitten og Vonsbæk Station. De er begge indrettet til bosteder for de unge og til de unge. Så der kan de alle føle sig hjemme, og trygge i omgivelserne.

 

Satellitten

Satellitten er beliggende på en stor grund med plads til fysiske udfoldelser og mulighed for at benytte de tilhørende faciliteter. Der er mulighed for træning, styrketræning, trampolin og bordtennis. Der er i alt 7 gode værelser og to fælles badeværelser. I stueetagen er der også opholdsstue og køkken-alrum.

 

Vonsbæk Station

Bostedet Vonsbæk Station er på samme måde indrettet i en ældre smuk villa der er totalt renoveret. Der er 8 værelser fordelt omkring det hyggelige fællesrum. Udenfor er der også mulighed for fysisk udfoldelse og derudover er der et værksted til reparation af cykler og scootere.

Fælles for begge husene er at de unge er meget glade for at være der og inviterer familie og venner. Den del er en vigtig del af arbejdet for vi ser relationer

Vores administration er placeret separat, væk fra bostederne i et 3. hus, for at adskille det daglige liv fra kontorarbejdet.

 

 

 

De der har været her anbefaler os gerne, læs mere om hvad de fortæller.

Læs mere

Her er der plads til du kan inviterer venner og familie. Helt som i en almindelig familie