Stafet for livet Stafet for livet Stafet for livet Stafet for livet

Stafet for livet - Opholdssted Stationen

Lasse Balsgaard - Dato: 03-08-2016

I weekenden den 10. og 11. september 2016, blev der afholdt Stafet for Livet i Haderslev. Stafetten har til formål at indsamle penge til kræftens bekæmpelse - blandt andet til forskning, behandling og forebyggelse. Stafet for livet i Haderslev er blevet kåret til verdens største stafet.

Deltagelse i Stafet for Livet var nyt for os - det var første gang vi, som opholdssted og institution, deltog. 

Vi havde i år en base på stafetten, så vi kunne være tilstede under hele stafetten og suge til os af alle de indtryk det giver at deltage i noget, der er så stort. Vi havde et stort telt, hvor der var plads til alle vores
pakkenelliker, samt stole, madrasser og en sofa, så vi kunne hvile lidt mellem vores gå og løbe ”runder”. Der var lagt op til hygge og samvær begge afdelinger imellem (Vonsbæk Station og Satellitten), og der kom også tidligere anbragte unge forbi, som aktivt deltog i stafetten. 

Hvor mange timer og hvor mange runder deltagerne hver især fik gået/løbet, var meget forskelligt. Vi holdt ”regnskab” på en whiteboard tavle, hvor vi satte streger for de tilbagelagte runder – men det kunne være lige fra 4-5 runder på et par timer til en halv-maraton i løbet af hele døgnet. 

Det vigtigste var at støtte den gode sag. Simon var for eksempel super engageret og fik fuld udbytte af både hyggen og ikke mindst stafetten. Simon var med fra start til slut. Da vi kom til optælling af de tilbagelagte runder, viste det sig, at Simon havde gået/løbet, hvad der svarer til en halvmaraton - meget imponerende. 

Det var også Simon, der fik fornøjelsen af at hente de donerede penge hos de søde piger fra Jønne´s gril. Det var en kuvert, der blev modtaget med stor glæde og et bredt smil. Stafet for Livet var en fantastisk oplevelse for Stationen som helhed og et arrangement, som vi med sikkerhed og stor glæde deltager i igen.

Om Stafet for Livet i Haderslev

  • Indsamlet: ca. 1,5 million kroner
  • Pigerne, fra Jønne´s grill i Haderslev, donerede deres drikkepenge, og gav et flot sponsorat på kr. 1.000,- (Simon var med for at hente pengene, se billede)
  • Hawks Gallari sponsorerede 60 sten til salg, de blev solgt på under 3 timer og gav kr. 1.200,-
  • Alle pengene gik selvfølgelig til Stafet for Livet 
  • Derudover blev vi nomineret til prisen ”Holdenes Hold”, hvilket er en stor ære, da det er alle deltagerene til Stafetten der kan nominere. Efter afstemning på Facebook fik vi en flot 2 plads.

Her kan du få flere informationer om opholdssted Stationen - Klik her >>

Se mere om opholdsstedet og hvad vi kan gøre for dig