Christopher, beboer Christopher, beboer Christopher, beboer Christopher, beboer

"Min drøm er nu i fuld gang med at blive til noget"

- Jeg har boet på Stationen i halvandet år nu, og flytter ud om et halvt år. Så passer det med, at jeg har tjek på det sidste, der gør, at jeg kan flytte ud i min egen lejlighed, og kan gøre min uddannelse færdig.

- Noget af det gode ved stedet her, er at de tror på én, og det betyder, at man får hjælp og tillid. At man får lov til at lave dét, man kan li´. Jeg har feks fået gang i at lave et værksted med én af mine venner her. Vi bygger scootere, og er i gang med at lave én af landets hurtigste – til banekørsel.

- Til hverdag er jeg i praktik på et bilværksted inde i Haderslev. Jeg interesserer mig for biler, mekanik og elektronik. Og det er ikke altid, at jeg har sparet op til det, jeg godt ku´ tænke mig. Men så får jeg lov til at låne, og lærer dermed at betale tilbage på lån, og overholde betalingsfrister. Lige nu gælder det købet af en Playstation 4, og dér mangler jeg så lige 1000 kr.

"Pædagogerne her er ret gode fordi, de tilpasser sig, hvad jeg har brug for. Jeg har ADHD, og nogle gange får jeg brug for at træne og være fysisk aktiv. Uanset hvad klokken er. Og så er det altså ret godt, at pædagogerne gir mig mulighed for at komme i fitnesscentret 24/7 – altså også midt om natten."

 

Styrke træning

 

- Når jeg er trist, og har det skidt, går jeg nedenunder til pædagogerne, og de reagerer altid præcis som de skal. De lader mig finde ro i mit eget tempo. Det er så godt. Man kan være åben overfor dem, og de viser mig tillid. Det har betydet meget for mig.

- Efter to år her, kan jeg flytte ud til sommer. Så har jeg helt tjek på tingene. Struktur på tingene, og kontrol over min økonomi. Måske flytter min kæreste og jeg sammen i den lejlighed. Når alle de ting er på plads, og jeg er blevet mekaniker, vil jeg rigtig gerne opleve USA, og især de fede bilers by: Detroit.

 

Christopher, 17 år, bor på Stationen

 

Se mere om opholdsstedet og hvad vi kan gøre for dig: